latest Post

Reklama

Pašteta od tunjevine

Pašteta od tunjevine

Sastojci  4 – 6 osoba
1 glavica luka
2 tvrdo kuhana jaja
240 g Eva tuna komada u biljnom ulju
100 g maslaca
malo Senfa estragon Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
limunov sok
Worcestershire umak

Priprema
1.
Luk sitno nasjeckajte. Maslac pjenasto izmiješajte, a tvrdo kuhana jaja i tunjevinu sitno narežite ili sameljite.
2.
U maslac umiješajte pripremljeni luk, jaja i tunjevinu. Dodajte senf, sol, papar, worchestershire umak i malo limunova soka.
3.
Sve dobro izmiješajte i ohladite.
Posluživanje
Paštetu od tunjevine poslužite kao namaz uz prepečeni kruh.
Savjet
Maslac možete zamijeniti topljenim sirom.

About Admin

Admin
Recommended Posts × +

0 komentari:

Objavi komentar