latest Post

Reklama

EKSPRESNO PODMLAĐIVANЈE ZA NEDELJU DANA REVOLUCIONARNA METODA POMLAĐIVANJA KOŽE! 79% ŽENA SU POKUŠALI, REZULTATI SU IZNENAĐUJUĆI!

1jjj

Masako Mizutani je rođena 1968 godine i ona je domaćica. Ona ima 2 dece. Nјena starija kćerka će uskoro napuniti 20 godina! A sama Masako uskoro puni 46 godina.

Jаpanska kozmetika je poznata i to ne samo po svojim VV-kremama, nego i po sredstvima za podmlađivanje lica. Popularnost proizvoda za negu lica, tela i kose sa oznakom Made in Japan raste svakog dana.



Tajna uspeha japanske kozmetike se krije u najnovijim naučnim otkrićima, tradicionalnim znanjima, organskim sastojcima i što je i najvažnije u njenoj efikasnosti!
Žitelјi Japana su najdugovečnija nacija. Prosečan životni vek žene u ovoj zemlјi je 85 godina. Samo na osnovu izgleda odrediti starost njihovih žena je veoma teško. I radi se upravo o kozmetici koju one koriste.

U jednom od japanskih tok šou emisija Masako je priznala, da već 10 godina jednom nedelјno koristi posebno sredstvo – GODJI krema, koja zamenjuje kreme, lifting tretmane i operacije. Prema rečima same Masako, ova maska je dugo bila nedostupna, tj. nije se mogla nabaviti u apotekama ili negde drugde. A pošto je njen muž naučnik, koji radi u oblasti farmaceutike i kozmetologije, upravo on joj je dao nekoliko testera ovog čudotvornog preparata. Posle prvog nanošenja, GODJI krema se veoma dopala Masako, pa je ona počela svakodnevno da ga nanosi i u bukvalnom smislu reči sa svakim novim danom je bivala sve mlađa! Efekat je bio fantastičan!

Prema rečima samih naučnika, ova maska u početku nije bila planirana za širu upotrebu, ali iskustvo Masako je pokazalo, da proizvod treba samo malo doraditi i plasirati ga na tržište.
I evo sada je GODJI krema postala dostupna i u Srbiji! Sredstvo je proslo sva neophodna testiranja, koja su pokazala i dokazala 100% pozitivan efekat i rezultat nakon primene..

About Admin

Admin
Recommended Posts × +

0 komentari:

Objavi komentar